A winter tale

Hej Luksusbørn! ♥

Mit yndlings danske mærke, Appeal4 er udkommet med deres vinterkollektion; A winter tale. ♥

Ved første blik på farverne mangler jeg faktisk noget blåt, mint eller hvidt. Det er nemlig en kollektion af 4 røde lakker, en lilla/sølv og en gråsort.
Det er ikke fordi at det ikke er pæne lakker, for det er de virkelig! Jeg synes de har ramt spot on på dem, som klarede testen og nåede med i kollektionen.

Den første lak er Encrusted star. Jeg lagde lakken som jeg plejer og blev ret overrasket over resultatet; den tørrer op mat! 😀 Hvis der er noget jeg elsker så er det mat neglelak. Specielt de mørke farve og lige den her som både er mat og fyldt med små stykker sølvglimmer er gorgeous!
Jeg har givet to lag og ingen topcoat.
 photo Encrusted star med vandmaeligrke_zpswucwx2fq.jpg

Baby it’s cold outside er den lyseste lak i kollektionen. Det er en satin/mettalic lys lilla med undertoner af guld/kobber; meget smuk og sart.
Den passer enormt godt til årstiden og minder mig om det kolde vejr, men på en varm måde; giver det mening? Snefnug set indefra 😀
Jeg har givet to lag og droppet topcoat.
 photo Baby its cold outside med vandmaeligrke_zpsbjpaendm.jpg

Min yndlings i denne kollektion er Wanna keep you warm. Navnet er bare perfekt til den her varme, dybe bordeux. Den er en masse shimmer og metallic effekt og den kræver kun to lag for at dække. Faktisk er den næsten klaret ved første lag, men andet lag giver bare det lille ekstra.
Jeg har ikke givet topcoat på dette billede.
 photo Wanna keep you warm med vandmaeligrke_zpswlzuhnjk.jpg

Velvet snow er en støvet lyserød med brune undertoner og lyserød shimmer. Den er meget fin! Men….. jeg forbinder den ikke med vinter… måske efterår?
Jeg har igen blot givet to lag og droppet topcoat.
 photo Velvet snow med vandmaeligrke_zpskaahlr4d.jpg

Den rødeste af lakkerne er Cuddly sweater. Den er en smule støvet og har brune undertoner. Jeg kan sagtens se hvorfor den har fået dette navn; det er tid til sweater-negle med denne farve 😀
Jeg har givet to lag og intet topcoat.
 photo Cuddly sweater med vandmaeligrke_zpsjopqbdho.jpg

Den grimmeste lak er den sidste; Winter in my heart. Eller det troede jeg! Jeg så flakonen med den brune farve fuld af røde undertoner, men lige så snart den kom på neglene jublede jeg! Den er endt med at være i min top tre i denne kollektion. 😀
Igen har jeg kun givet to lag og undladet topcoat.
 photo Winter in my heart med vandmaeligrke_zpsjp0o86oq.jpg

 

Jeg er rigtig glad ved denne kollektion, specielt fordi at alle lakkerne (bortset fra 151 og 152) skinner helt vildt! Det er så flot 😀
Jeg er også ret vild med at alle farverne dækker ved blot to lag; og! Jeg er ret sikker på at de har fået ny pensel. Hold mig ikke fast i det, men jeg er sikker på at de ikke plejer at være så brede og flade.
Anyways, jeg er tilfreds med deres vinterfarver; også selvom jeg ikke forbinder dem alle med vinter 🙂

 photo xoxo Lux_zpspiq7shbd.jpg

(7 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *