Black Friday @Nicehands.dk 27 nov. 15′

Blandede CND godter
Blandede CND godter

Black Friday hos Nicehands.dk 27 november 2015…

DET er spændende, i hvert fald for mig 🙂

Nicehands.dk har kun eksisteret siden 2013 og nu vil vi have taget vores Black Friday mødom! Vi har gjort os mange tanker om hvordan vi skal gribe eventet an, hvor mange varer vi bør have på lager og er der overhovedet nogen der køber noget hos os, når så mange også holder Black Friday? :S

Men ved du hvad? Det skal nok gå det hele 🙂  Jeg aner ikke hvad jeg kan forvente at sådan et event, men jeg glæder mig til at finde ud af det! Jeg har bare nydt at kunne shoppe på dine vegne! “Shoppe på mine vegne”, tænker du måske?

Ja, jeg har shoppet! Jeg har simpelthen været ude og handle nogle lækre varer som vi normalt ikke har i shoppen og herunder kan du få en forsmag. Jeg vil gerne vise jer 3 produkter i dette indlæg. Alle er de fra CND som jeg sværger til. Det ene produkt har jeg normalt i shoppen og de andre er taget ind til Black Friday – de ligger altså ikke på shoppen… Endnu!

CND Scentsations

Den lækreste håndcreme jeg kender! De fås i så mange duftvarianter at det er umuligt at finde en favorit. Derfor var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle have en ordentlig omgang hjem til jer. Jeg har købt 100 stk af hver variant, som jeg sælger MEGET billigt til Black Friday

Varianterne er Crushed Amber, Gilded Blossom & Vanilla Shimmer. De dufter alle sindsygt godt, men mine favorit er Gilded Blossom som har en dejlig frisk duft 🙂

CND Scentsations 30 ml
CND Scentsations 30 ml

CND Jet set Gift Kit

Ja det hedder det! 🙂 Men vi kan jo bare kalde det for Alt-hvad-du-skal-bruge-til-en-smuk-feminin-lakering-kit! Ej, for lige at være

seriøs, så er det, først og fremmest, en meget lækker kosmetikpung i sådan et blødt, lækkert gummi-agtigt materiale. I den finder du 2 lakke (150 Strawberry Smoothie & 122 Lobster Roll) – det er nogle af de mest populære farver fra CND Vinylux. Derudover er der en CND Vinylux Topcoat, en lille variant af Nourishing Remover(Offly Fast, hedder den) og CND Scrubfresh.

Jeg har købt en til mig selv, alene på grund af tasken 🙂 Jeg vil ikke afsløre noget om prisen på denne, den må du selv finde frem til d. 27. November, når Black Friday bliver skudt igang 😉 Dog kan jeg garantere en ret høj besparelse !

CND Vinylux Jet Set kit
CND Vinylux Jet Set kit
CND Vinylux Jet Set kit
CND Vinylux Jet Set kit

CND Solaroil 3,7 ml

Kærlighed på flaske! CND SolarOil er ren kærlighed til dine negle og neglebånd. Selv en lille flaske rækker langt og så kan du få smukke, stærke negle med sunde neglebånd ved blot at bruge det morgen og aften 🙂

Jeg VED at du vil blive glad for for denne olie og derfor har jeg købt 300 af dem og mon ikke de bliver sat en smule ned? 🙂

CND SolarOil 3,7 ml hjerte
CND SolarOil 3,7 ml hjerte

Med venlige Black Friday hilsen’er

Camilla Larsen
CND Negletekniker og neglenørd
Nicehands.dk

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *