CND: Kender du historien bag?

CND logo Nicehands.dk

Creative Nail Design – CND

Kender du CND og historien bag? Er du ligesom mig fuldstændig forelsket i CND’s produkter, kan du her blive lidt klogere på dette fantastiske brand.

CND står for Creative Nail Design og regnes for verdens førende producent af produkter til Hånd-, fod- og neglepleje. Dette er ikke bare fordi CND var de første på markedet for negleforlængelser (Akryl) men i høj grad fordi CND regnes for at levere den absolut bedste kvalitet på markedet med produkter som CND Brisa Gele, CND Akryl, CND Shellac, CND Vinylux og CND RescueRxx.

Tænder blev til negle…

Negleforlængelser blev for alvor populært i starten af 70’erne og det var en tandlæge ved navn Dr. Stuart Nordstöm der fandt en teknologi for akryl som oprindelig var tiltænkt kunstige tænder. Det var den samme mand der senere grundlagde Creative Nail Design .

Akrylen blev faktisk brugt til at lave tænder først, men Dr. Stuart Nordstöm synes da ligesom godt man kunne bruge den stærke plastik til at sætte på neglene. Og vi er i dag ret glade for han tænkte det, ikke? 🙂

Igennem 80’erne videreudviklede Dr. Stuart Nordstöm mulighederne for forlængelse af naturneglen og pleje heraf og så var grundlaget for den populære CND Solaroil udviklet.

I 1990’erne skabte Creative Nail Design som de første i verdenen, en marinebiologisk baseret Spamanicure serie og den populære Citrus Spamanicure som du kender i dag. Produkter som du kender dem fra salonerne, som du nu kan bruge derhjemme med saltpeeling, kemisk AHA peeling, fugtmasker, plejende og beskyttende produkter.

I 2004 var Creative Nail Design 25 somre gammel og det anerkendte Brisa gelesystem blev lanceret – nu kunne du ikke kun få Akrylnegle, men også negle lavet af gele som var ligeså stærke som akrylen, men uden lugtgenerne fra Akrylen. Brisa systemet har senere vundet mange priser og konkurrencer og er et produkt der er kommet for at blive.

Creative Nail Design var de første på markedet og er stadigvæk de største med deres seneste skud på stammen, CND Shellac, CND Vinylux og RescueRxx. Vi vil i et senere indlæg skrive mere om Shellac, som må forventes at at blive betragtet som en teknologisk landevinding – også om 20 år.

 

Logoer

 

Kilde: Insight Cosmetic Group, Dansk importør af CND produkter og uddannelser. www.Icgroup.dk

 

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *