CND Vinylux – Fremgangsmåde

CND Vinylux Rose Brocade
CND Vinylux Rose Brocade

Læs med her og lær at lave den perfekte lakering!

Inden du skal lægge din CND Vinylux skal die hænder være rene så du ikke har nogen baktusser siddende. Start med at vask hænder med vand og sæbe

CND Vinylux – Fremgangsmåde

Step 1 – Afrens neglepladen.CND Scrub Fresh 59 ml

Afrens neglepladen med ren acetone,
Scrubfresh eller ”ikke-olie-baseret” neglelakfjerner. Dette gøres for at fjerne eventuelle olierester fra huden og for at sikre holdbarheden, husk at afrense den frie kant (Spidsen af neglen). Hvis du ikke har disse ting i huset, kan du bruge sprit – Scrubfresh anbefales dog. Fil neglene til og skub neglebåndet tilbage med rosenpinden.

 

Step 2 – Påfør Din CND Vinylux lak.

188 Crushed RoseRyst lakken kraftigt i 30 sekunder. Nu er det tid til at påføre farven. Påfør 2 tynde lag af Vinylux colour coat. Læg et strøj på midten og derefter venstre side og derefter højre side. Dette burde være nok til at dække neglepladen. Gentag processen med andet lag. Husk at lakken skal lægges ud over neglen, så kanten forsegles. Tørretid 8,5 min.

 

 

Step 3 – Påfør topcoaten

CND Vinylux topcoatRyst Topcoaten kraftigt i 30 sekunder. Topcoaten påføres på samme måde som i step 2, men kun i 1 lag. Dette sikrer den gode holdbarhed! Topcoaten kan bruges i løbet af ugen, hvis man gerne vil have lidt ekstra shine. Tørretid 8,5 min.

 

 

Step 4 – Solaroil.

CND SolarOil 14,78 ml

Når topcoaten er tørret, påførres den fantastiske Solaroil som hurtigt trænger ind i negle og neglebånd. Solaroil er med til at styrke naturneglen og er med til at gøre aftagningen nemmere. Det anbefales at man bruger olien 2 gange dagligt.

 

 

Aftagning af produktet.

CND Nourising RemoverVæd en wipe med Nourishing Remover og hold den på neglen i 5 sek. Træk lakken af. Gentag processen ved alle 10 negle. Det er vigtigt at du ikke gnider lakken ned i neglen, da der kan ske afsmitning på naturneglen. Afslut med solaroil.

 

 

Rigtig god fornøjelse

Venlig hilsen

Camilla Sofie

CND Negletekniker

 

(3 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *