CND VINYLUX Gilded Dreams frigivet i Danmark!

CND VINYLUX Gilded Dreams

Den nye, længe ventede kollektion, er endelig blevet frigivet i Danmark.
Jeg er positivt overrasket over farverne, og synes virkelig at CND manglede farver der ikke var rød og lyserød. Der er virkerlig mange røde og lyserøde i deres samling efterhånden 🙂

CND VINYLUX Chiffon Twirl er helt klart min favorit og en af dem jeg kommer til at bruge meget. Den er gammelrosa med en MASSE shimmer i. Samtidig har den et twist af kobber, som bare gør den endnu mere skøn. LÆKKERHED!

CND VINYLUX Grand Gala er en guld lak, hvor guldet er shimmer. Shimmeren er helt tæt så den giver en ensartethed. Hvis man vipper den i lyset skifter den farve ligesom benzin, med undertoner af rosa. Den er utrolig smuk og elegant, og ikke en lak jeg umiddelbart har set før. Jeg tror den bliver et hit i julen, da den er lidt juleagtig.

CND VINYLUX Dazzling Dance er en effektlak som er pæn i sig selv, men så sandelig også pæn alene. Jeg må sige at jeg blev en smule skuffet da jeg fik den hjem. Den ser meget blå og lilla ud, og med en masse shimmer, men man bliver simpelthen skuffet når man begynder at lægge den på sine negle. Den ser heldækkende ud, men den er faktisk mere gennemsigtig med et blåligt skær. Den er flot, men fordi jeg havde regnet med noget andet blev jeg skam lidt skuffet.

Jeg har lige prøvet den på CND VINYLUX Black Pool, Wauw siger jeg bare….

Gilded Dreams kom på det danske marked d 3 oktober.

 

Camilla Sofie

Negletekniker

Nicehands.dk

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *