Franske negle: Sådan gør du!

Smukke franske negle
Franske negle, sådan

Franske negle er super flotte, feminine og kliniske at se på.

De kan være utrolig smukke, men hvis man ikke lige ved hvordan man skal holde hånden stille, kan resultatet dog blive mindre charmerende og smukt end intentionen!  🙂 Jeg har dog et trick eller et hjælpemiddel, man kan bruge for at gøre det hele lidt nemmere.

Jeg er uddannet negletekniker og jeg kan godt have svært ved at få den franske kant heeeelt lige når jeg er igang. Derfor har jeg fundet de her fantastiske skabeloner til franske negle, så man ikke behøver være specielt rolig på hånden For at kunne lave en smuk fransk lakering – Franske negle er bare så smukke og elegante!

Step by step – Smukke, franske negle:

1. Start med at file dine negle til i den ønskede facon og afrens med CND ScrubFresh for at fjerne alle baktusser. CND Vinylux holder længe og det er derfor vigtigt at du ikke indkapsler bakterier, da de kan sidde længe og hygge sig under lakeringen.

2. Læg 2 tynde lag fx. CND Vinylux Negligee og lad dette tørre FULDKOMMENT!

3. Læg skabeloner på tværs af neglen og lakér med fx CND Vinylux Studio White for at få en flot knækket hvid spids. Normalt er et lag nok, men du kan også lægge 2 lag. Husk at de lag du lægger skal være tynde, Det er bedre at a´lave et for tyndt lag end et for tykt lag.

4. Fjern skabelonen forsigtigt og forsegl med CND Vinylux Topcoat.

Du kan selvfølgelig bruge andre typer lakke til at lave denne franske manicure, men fordelen ved CND Vinylux er at den tørrer super hurtigt i forhold til andre lakke og du derfor ikke skal vente så længe før det er fuldkomment tørt.

Så nemt er det!

Rigtig god fornøjelse!

Med Venlig Hilsen

Camilla
Negletekniker hos www.nicehands.dk

Franske negle, sådan
Franske negle, sådan gør du! www.nicehands.dk

 

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *