CND Rescue RXx: Signe anmelder

Før CND Rescue RXx
Før CND Rescue RXx - www.nicehands.dk

Konklusion: CND Rescue RXx holder!

Jeg har testet CND Rescue RXx og er blevet spurgt om jeg vil dele min oplevelse med produktet. Spoiler-alert; Jeg syntes det er et fantastisk produkt. Læs herunder hvordan jeg har fået smukke og stærke negle ved hjælp af CND Rescue RXx og CND Solaroil.

Forløbet

Dag 1: Jeg har svært ved, at holde mine negle samme længde, da de altid knækker meget hurtigt. De er meget tynde og kan bøjes. De deler sig i lag og bliver derved endnu tyndere og knækker endnu nemmere. De er ujævne og har forskellige riller og buler på overfladen samt enkelte hvide pletter.

Jeg blev meget overrasket ved første brug af CND Rescue RXx! Den dufter helt fantastisk og er nem at bruge. Jeg smører det på neglen, hvorefter jeg masserer det ind i neglen og slutter af med CND SolarOil (som også dufter fantastisk).

Før behandlingen med CND Rescue RXx - www.nicehands.dk
Før behandlingen med CND Rescue RXx – www.nicehands.dk

Dag 8: Mine negle er en smule forbedrede. Jeg måtte fil dem ned til ens længde, men de skiller ikke længere mellem lagene, hvilket er FANTASTISK! Mine neglebånd ser også tydeligt bedre ud. CND Rescue RXx ser ud til at gavne og hjælpe mig til målet om smukke negle.

Dag 15: Alle mine negle røg en tur efter at have stillet bar og telt op i weekenden. De føles dog stærkere og ser meget pænere ud end da jeg startede.

Dag 21: Mine negle føles forbedrede, men enkelte (dem der var værst i starten) er begyndt at dele sig i lagene igen. Det er ikke meget, men især min ene tommelfingernegl er ramt.

Dag 28: Nu har jeg brugt CND Rescue RXx i en måned og jeg er meget tilfreds! Mine negle føles både tykkere og sundere. De bøjer næsten ikke og deler sig næsten heller ikke længere. Jeg har heller ikke oplevet at de knækker i samme grad som før – i den sidste måned er det kun sket en gang i forbindelse med opstilling af et større telt.

Efter behandlingen med CND Rescue RXx - www.nicehands.dk
Efter behandlingen med CND Rescue RXx – www.nicehands.dk

Jeg havde enkelte meget slemme negle, så tænker jeg giver dem en uge mere så de alle er helt gode.

Jeg har brugt CND Rescue RXx to gange om dagen i 4 uger og hver gang sluttet af med CND SolarOil. Det er nemt at bruge og tager ikke lang tid. Det dufter fantastisk og føles godt at bruge. Selvom jeg har brugt det en måned er der stadig masser tilbage i flasken, så produktet rækker langt.

Jeg har ikke brugt neglelak eller andre produkter under behandlingen.

Venlig hilsen

Signe Kliving

Nicehands.dk siger tak til Signe for den grundige anmeldelse. Vi vil samtidig gerne fortælle dig at du kan læse mere om CND Rescue RXx i et tidligere blogindlæg. Læs det lige her

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *