Skadede negle: Løsningen er fundet!

Før CND Rescue RXx
Før CND Rescue RXx - www.nicehands.dk

Negle som skaller, flosser eller knækker, kan nu være fortid!

Inden længe kommer et nyt produkt på markedet, som har været varslet længe… Rigtig længe! Allerede i septemper sidste år fortalte de kloge hoveder fra CND at der ville komme et nyt produkt til markedet – et produkt som var så fantastisk, at det næsten ikke var til at tro det var sandt!

Der er nu givet et tidspunkt for realease, og endelig har vi fået at vide hvad dette fantastiske produkt kan!
Innnovationen hedder CND Rescue Rxx og er simpelthen en gave til dig, der har negle der trænger til intens pleje. Det er en keratinbehandling som du smører på neglen som lak og lader trænge ind. Efter få uger vil du opleve flotte resultater!

Herunder ser du forskellige negle som trænger til intens pleje.

Før CND Rescue RXx
Før CND Rescue RXx – www.nicehands.dk

I “gamle dage” ville man behandle med olier eller neglebalsam som eks. CND Solaroil eller CND Cuticle Eraser. “Udfordringen” ved disse produkter er dog at de ikke giver et resultat på den korte bane, men reelt først viser sig når neglen vokser ud – og det kan tage laaaaang tid. CND Rescue RXx er som nævnt en keratinbehandling, ligesom den du giver dit hår med en hårkur. Du kan se resultater allerede efter få uger, da keratinen i produktet deponeres ned i din naturlige negl, som består af keratin. Samtidig brug af negleolie forbedrer dog resultatet, ligesom du efterfølgende bør bruge negleolie for at dine negle ikke med tiden mistrives.

Kunne du tænke dig at få smukke negle som ikke skaller, flosser eller knækker? Det kan du nu!

Efter 1 uges behandling, to gange dagligt:
70 % føler deres negle føles tykkere
80 % oplever synligt forbedring af hvide pletter
80 % føler neglens tilstand er væsentligt forbedre og er mere modstandsdygtig.

Efter 4 ugers anvendelse, to gange dagligt:
73 % oplever at neglene deler sig mindre i lag (spalter)
80 % fald i Peeling
69 % Oplever et fald i hvide pletter

CND Rescue RXx - www.nicehands.dk. Slut med skaller, flosser og knækkede negle!
CND Rescue RXx – www.nicehands.dk

 

Eftersom produktet ikke er frigivet endnu, kan jeg ikke anmelde produktet. Dog har folk som har testet det i branchen sagt at det BARE VIRKER! Så her på kontoret hos Nicehands.dk kan vi næsten ikke vente til at få fingrene i CND Rescue Rxx!

CND Rescue RXx fungerer således at det indeholder naturlig keratin som er det samme protein dine naturlige negle er lavet af. Hver gang Rescue Rxx anvendes ophobes kreatinen i de områder af neglen hvor der mangler keratin, såsom revner, afskalning, opsplitning negle og hvide pletter.

Produktet er til dig der ikke bruger kunstige negle, da RescueRXx vil ikke trænge igennem forstærkninger på alle, og selv om produktet vil kunne trænge delvist igennem CND Shellac eller Vinylux, vil de bedste resultater ses, når de anvendes på naturlige negle.

CND RescueRxx er allerede så efterspurgt at Nicehands.dk har valgt at åbne op for forudbestillinger af produktet for at du kan sørge for at være blandt de første der får fingrene i det LIGE når det bliver frigivet! Du betaler selvfølgelig først når din pakke bliver sendt afsted – så hvad er undskyldningen? Læse mere på http://nicehands.dk/shop/forudbestilling-rescue-358p.html og bestil din redning til dine negle allerede i dag!

 

(10 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *